Event Registratie Specialist

Bekijk vacature

Halverwege de Koopgoot en de Markthal

Geschiedenis schrijven in een stukje geschiedenis

Behalve Ernesto hebben we nog een inspiratiebron: de plek van waaruit we werken. Het HUF-gebouw is een van de mooiste wederopbouwmonumenten in het naoorlogse Rotterdam. Dit fraaie pand had begin jaren ’50 een voorbeeldfunctie voor de modernistische architectuur, doordat het de allereerste glas-en-staalconstructie bezat. Van den Broek & Bakema ontwierpen het vol optimisme, en die positiviteit nemen wij mee in ons werk.

Klopt, wij hebben niet zoveel met constructies, maar wél met gedachtes achter bepaalde keuzes. Het is de plek die ons inspireert tot doorzetten en volhouden. Het pand wordt gekenmerkt door helderheid en transparantie. Dat past wel bij ons, dachten we zo. En dat de locatie uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer (treinen en metro's rijden af en aan) is natuurlijk mooi meegenomen!

Niet alleen het HUF-gebouw, maar ook de directe omgeving is fantastico! In hartje Rotown, om precies te zijn op de plek waar met een dam in de rivier de Rotte ooit de geschiedenis van Roffa begon. Op een steenworp afstand van de Markthal, in het verlengde van de winkels in de Koopgoot en binnen un minuto ben je op de Meent, een straat vol restaurants en barretjes. Hoe Rotterdams wil je het hebben?

Ons kantoor
in hartje Rotterdam

Vlasmarkt 1A, HUF gebouw

Jouw nieuwe collega's?

De vrienden van Ernesto dus, en die hebben een groepsapp... helaas!

(en daar komt dus écht van alles voorbij)