Event Registratie Specialist

Bekijk vacature

Onze 5 kernwaarden onder één sombrero

Authenticiteit, overtuigingskracht, klantvriendelijkheid en enthousiasme

Het is het jaar 2005. We zijn in Chichén Itzá, Mexico. Ene Ernesto runt hier zijn eigen hotel: Stardust Inn. Hier lokt hij reizigers en toeristen naar binnen met een vrolijke glimlach en een volhardende boodschap. De '24 hour pool en aire acondicionado' zijn echter ook niet verkeerd. Zijn vermaarde lijfspreuk: 'Very good hotel. Tell everybody!'

Lodewijk en Michiel trokken in die tijd backpackend door Mexico. Het is Ernesto die ze overtuigt te overnachten in de Stardust Inn. Het blijkt een prima hotel. Het is echter vooral de Mexicaan die in de hoofden van de jongens blijft hangen. Bezoeker na bezoeker overtuigt hij met zijn vermaarde 'Tell everybody'-mantra. Dag na dag, keer op keer. Het is de oneindige volharding van Ernesto die de jongens direct aanspreekt én bij blijft.

Sterker nog: tijdens hun verdere reis door het Midden-Amerikaanse land blijkt dat het werkt. Overal waar ze komen, vertellen ze het verhaal van Ernesto door. Het blijkt het begin van een mooi, nieuw avontuur.

Het is een jaar later. Terug in Nederland richten Lodewijk en Michiel HVMP op. Vanuit hun achtergrond in internet en marketing. Maar vooral geïnspireerd door die vrolijke Mexicaan Ernesto. Zijn authenticiteit, overtuigingskracht, gastvrijheid en enthousiasme liggen niet alleen aan de basis van dit bedrijf, het worden ook de belangrijkste uitgangspunten voor Invitado. En dat zie je al terug in de naam: in de taal van onze held Ernesto betekent Invitado zoveel als je bent uitgenodigd.

Als jij de skills hebt die we zoeken en je kunt vinden in onze kernwaarden, dan nodigen we ook jou graag uit!

Invitado, tell everybody!

Ons kantoor
in hartje Rotterdam

Vlasmarkt 1A, HUF gebouw

Jouw nieuwe collega's?

De vrienden van Ernesto dus, en die hebben een groepsapp... helaas!

(en daar komt dus écht van alles voorbij)