PHP-Programmeur

Bekijk vacature

App Developer

Bekijk vacature

Over Ernesto

Ontmoet onze inspiratiebron

De authenticiteit, overtuigingskracht en vooral het enthousiasme van Ernesto als basis

Het is het jaar 2005. We zijn in Chichén Itzá, Mexico. Ene Ernesto runt hier zijn eigen hotel: Stardust Inn. Hier lokt hij reizigers en toeristen naar binnen met een vrolijke glimlach en een volhardende boodschap. De '24 hour pool en aire acondicionado' zijn echter ook niet verkeerd. Zijn vermaarde lijfspreuk: 'Very good hotel. Tell everybody!'

Lodewijk en Michiel trokken in die tijd backpackend door Mexico. Het is Ernesto die ze overtuigt te overnachten in de Stardust Inn. Het blijkt een prima hotel. Het is echter vooral de Mexicaan die in de hoofden van de jongens blijft hangen. Bezoeker na bezoeker overtuigt hij met zijn vermaarde 'Tell Everybody'-spreuk. Dag na dag, keer op keer. Het is de oneindige volharding van Ernesto die de jongens direct aanspreekt.

Sterker nog: gedurende hun verdere reis door het Midden-Amerikaanse land blijkt dat het werkt. Overal waar ze komen, vertellen ze het verhaal van Ernesto door. Het blijkt het begin van een mooi, nieuw avontuur.

Het is een jaar later. Backpackers Lodewijk en Michiel richten HVMP op. Vanuit hun achtergrond in internet en marketing. Maar vooral geïnspireerd door die vrolijke Mexicaan Ernesto. Zijn authenticiteit, overtuigingskracht en enthousiasme liggen aan de basis van dit bedrijf. Beiden op zoek naar resultaat; of dit nu hotelbezoekers of conversiecijfers zijn.

HVMP, tell everybody!

Ons kantoor in hartje Rotterdam

Vlasmarkt 1A, HUF gebouw

Ons kantoor
in hartje Rotterdam

Vlasmarkt 1A, HUF gebouw

Jouw nieuwe collega's?

De vrienden van Ernesto, en die hebben een groeps-chat... helaas!

(en daar komt dit voorbij... extra helaas!)