PHP-Programmeur

Bekijk vacature

App Developer

Bekijk vacature

Over Invitado

"Scannen wij jou niet ergens van?"

Invitado Visitor Management

Event Registratie én communicatie van events, van het begin tot het einde. Daar zorgen wij voor! Van het hele traject achter de kaartverkoop tot de toegangscontrole op de dag van het event zelf. We zijn verantwoordelijk voor alle online en offline activiteiten rondom de bezoekersregistratie.

Ook bij Invitado passen we onze marketingkennis graag toe. We willen dat onze opdrachtgevers alles uit hun evenementen halen. De ene keer doen we dat met een eventwebsite plus een strak uitnodigingstraject en de andere keer maken we een mobiele webapp waarmee de opdrachtgever heel eenvoudig in contact blijft met zijn gasten.

Hou je van variatie in je werk? Dan ben je bij ons op het goede adres! 

Meer información? Ga op reis op onze website en ontdek zelf waarom jij de nieuwe vriend van Ernesto wil worden! 

Invitado in de medios de comunicación

Wat zeggen anderen over ons?
Doorbraak in toepassing iBeacon technologie voor evenementen
Invitado groeit mee met Offshore Energy Exhibition & Conference
Het gebruik van mobiele devices voor evenementregistratie is gedaald


 

 

Michiel & Lodewijk

over hun rol als werkgever

Wij zijn ervan overtuigd dat we het beste uit eenieder kunnen halen als we iedereen ook de ruimte geven om te doen wat hij of zij leuk vindt en natuurlijk waar men goed in is. Uit willen blinken is iets dat we graag uitlokken bij onze collega’s. Samen mooie dingen maken zeggen we dan.

Wat wij als werkgevers het liefste doen: geef mensen de verantwoordelijkheid over hun werk. We bemoeien ons liever niet met hoe je tot een resultaat komt, dat moet jij als expert toch zelf goed in kunnen vullen. Wij houden ons bij voorkeur bezig met het scherp houden van ons allemaal!

Omdat niet iedereen als een expert binnenkomt, is er ook een belangrijke rol weggelegd voor ons als opleiders. Onze gave producten komen uiteindelijk tot stand op basis van onze ideeën en visie. En dat gedachtegoed brengen we graag op anderen over! We bieden alle collega’s voortdurend de gelegenheid om zich te verdiepen en te ontwikkelen op vlakken waar ze kansen zien liggen.

Tot slot: laten we het een beetje leuk houden. Zolang wij allen bezig blijven met onze hobby houden we het gezellig en blijft het werk interessant. Als je graag 100 uur per week had willen werken, dan was je wel accountant geworden. Wij doen graag normaal tegen elkaar en stellen geen absurde eisen. Alleen dat je een beetje goed bent in je vak en dat je enthousiasme aanstekelijk is!

Ons kantoor in hartje Rotterdam

Vlasmarkt 1A, HUF gebouw

Ons kantoor
in hartje Rotterdam

Vlasmarkt 1A, HUF gebouw

Jouw nieuwe collega's?

De vrienden van Ernesto, en die hebben een groeps-chat... helaas!

(en daar komt dit voorbij... extra helaas!)