PHP-Programmeur

Bekijk vacature

App Developer

Bekijk vacature

HVMP & Invitado

Hoe zit dat nou precies te lopen te doen?

Twee bedrijven onder de sombrero van Ernesto

Een opdracht voor een personeelsfeest van UPC legde ooit de basis voor de start van HVMP Marketing BV. Het Voormalige Milo Productions, daar staat onze naam voor. We geloofden destijds al dat een website thuishoort bij de afdeling marketing en niet bij techniek. Zo bouwden we websites voor MKB' ers in Rotterdam en omstreken, volledig geoptimaliseerd voor de vindbaarheid bij Google, uiterst gebruiksvriendelijk en gericht op resultaat. En dat doen we nu nog steeds, al zit er tegenwoordig ook flink wat programmeerwerk in een site, omdat alle projecten groter en complexer worden. Ook houden we ons druk bezig met het bepalen en uitwerken van de Customer Journey voor onze klanten. Branding en het positioneren van merken is waar we ons in het voortraject mee bezig houden.

En Invitado dan?

Maar ook voor events bleven we (mini)sites bouwen met registratie applicaties. In 2009 ontstond de wens om ook de registratie op locatie te gaan doen. Het scannen van de tickets en zo, maar dan met een hospitality insteek. De gast staat immers centraal! Inmiddels doen we grote en kleine events in binnen- en buitenland, voorzien van online en on-site registratie, waarbij we altijd uitgaan van de klant. Sinds 2015 hebben we onze eigen positionering op de schop genomen en is Invitado een feit. 

Experts in Internet Marketing voor mobiel en web. We ontwerpen en bouwen websites met als doel het verbeteren van online resultaat én het Caramba-effect. Een strategische, creatieve en technische internetpartner; voor onze klanten!

Lees meer over HVMP

Experts in Event Marketing op het gebied van communicatie en registratie. We begeleiden onze klanten door alle stadia van het event proces, weten wat de eventbezoekers raakt en spelen hier op in. Alles is op te lossen; we love programmeren!

Lees meer over INVITADO

Ons kantoor in hartje Rotterdam

Vlasmarkt 1A, HUF gebouw

Ons kantoor
in hartje Rotterdam

Vlasmarkt 1A, HUF gebouw

Jouw nieuwe collega's?

De vrienden van Ernesto, en die hebben een groeps-chat... helaas!

(en daar komt dit voorbij... extra helaas!)