Event Registratie Specialist

Bekijk vacature

Hoe is het allemaal precies begonnen te lopen te doen?

Toen, nu en in de toekomst...

Met een opdracht voor een personeelsfeest van UPC maakte HVMP Internet Marketing in 2006 een vliegende start. Het Voormalige Milo Productions, daar stond HVMP voor. Vanaf dat moment ontwikkelden en bouwden we websites voor MKB' ers in Rotterdam en omstreken, volledig geoptimaliseerd voor de vindbaarheid bij Google, uiterst gebruiksvriendelijk en gericht op resultaat.

Maar waar blijft Invitado dan?

HVMP bestaat op papier nog steeds, als moederbedrijf van Invitado. En websites bouwen doen we vanuit onze expertise ook nog steeds, maar dan uitsluitend voor onze vele klanten in de eventbranche. Want dat is de sector waarin we ons na die klus voor UPC langzaam maar zeker gingen specialiseren. In 2009 werden we voor een event gevraagd ook de registratie op locatie te regelen, en vanaf dat moment ging het muy rapido: HVMP Event Registratie werd opgericht, en in 2015 lanceerden we registratiespecialist Invitado.

Sindsdien regelen wij de online en on-site registratie voor talloze evenementen in binnen- en buitenland. Binnen de kortste keren konden we ons behalve specialist ook marktleider noemen. Daarnaast is ons interactieve online platform Transmisión Livestreams inmiddels 'the plaza to be' geweest voor honderden events (and still counting...).

Hoe we dat doen? Nou, zo!

Het succes van Invitado is voor een belangrijk deel te danken aan onze werkwijze. Onze vijf kernwaarden zijn onze succesformule:

  1. De klant is koning als wij koningin mogen zijn
  2. We zijn betrokken, behulpzaam en enthousiast
  3. We zoeken altijd naar een oplossing, ook als we die niet zélf kunnen bieden
  4. We ontzorgen onze klanten
  5. Elke dag zorgen we voor enthousiasme: bij onze klanten én bij elkaar


Van onze nieuwe amigos vragen wij de daad bij het woord te voegen. Kun jij je vinden in deze kernwaarden en pas je in het team? Dan nodigen we je graag uit jouw waardevolle bijdrage te komen leveren aan de toekomst van Invitado!

Meer weten over Invitado? Bekijk dan wie we zijn, wat we doen en vooral hoe we dat doen op onze website!

Ons kantoor
in hartje Rotterdam

Vlasmarkt 1A, HUF gebouw

Jouw nieuwe collega's?

De vrienden van Ernesto dus, en die hebben een groepsapp... helaas!

(en daar komt dus écht van alles voorbij)