Event Registratie Specialist

Bekijk vacature

Begint hier jouw carrière bij Invitado?

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in

Maar voor je dat doet... lees eerst even hoe onze sollicitatieprocedure in zijn werk gaat. Dan weet je wat je kunt verwachten. In de geest van Ernesto kunnen we je één ding beloven: je hoeft niet eindeloos te wachten. Wij streven ernaar om het hele traject binnen 3 weken te doorlopen. 

  1. Jij stuurt ons een sollicitatie, andersom gaat een beetje moeilijk. Dit kan via e-mail, maar nog handiger (ook voor ons) is het onderstaande sollicitatieformulier.
  2. Is onze reactie op jouw sollicitatie een hartstochtelijk ¡Ay, Caramba!, dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
  3. Is er sprake van een wederzijdse klik? Tweede gesprek, here we come!
  4. Als ook het tweede gesprek positivo is verlopen, volgt er óf een voorstel voor de arbeidsovereenkomst. Of jij bent zo'n geluksvogel aan wie we eerst vragen nog een testopdracht te maken. No panico: dit is alleen maar om je kwaliteit en kennis te testen.


¡Atención!
Ernesto is geen bedrijf. Ernesto is een persona. Een Mexicaanse hoteleigenaar, om precies te zijn. Maar meer nog is hij onze inspirator slash mascotte. De enthousiaste manier waarop Ernesto zijn Stardust Inn runt is een voorbeeld voor hoe wij graag werken. Je solliciteert dus niet bij iets als een Ernesto BV. En nee, hij is ook niet bij een eventueel sollicitatiegesprek aanwezig. Niet in levenden lijve, althans…

Maar... waar wacht je nog op? Je had het sollicitatieformulier al in kunnen vullen!


 

Heb je alle velden met een * ingevuld? We willen je sollicitatie graag goed kunnen behandelen!

Ons kantoor in hartje Rotterdam

Vlasmarkt 1A, HUF gebouw

Ons kantoor
in hartje Rotterdam

Vlasmarkt 1A, HUF gebouw

Jouw nieuwe collega's?

De vrienden van Ernesto dus, en die hebben een groepsapp... helaas!

(en daar komt dus écht van alles voorbij)